Träemballage

Träemballage

Kaizen Emballage tillverkar träemballage, både som engångspallar i alla standarddimensioner och specialpallar efter kundens egna specifikationer när det gäller format och tålighet.

I vårt snickeri kan vi även tillverka träemballage till de flesta typer av specialemballage, displayer, transportskydd och transportförpackningar.

Certifikat Jordbruksverket

 

 

 

 

 

ISPM 15

Kaizen Emballage är godkända av Jordbruksverket enligt ISPM 15. Godkännandet bygger på att företaget fortlöpande kan visa dokumentation över att endast godkänt, värmebehandlat virke används i tillverkningen av träemballage.

Om Kaizen Emballage

Kaizen Emballage är ett företag som lagt vårt fokus på att ge dig som kund service inom nästan alla förbrukningsområden, allt ifrån förpackningar till engångsartiklar.
Vi levererar även det mesta inom plast och polyeten, så som påsar, säckar, skyddsplast och sträckfilm. Vill du ha bärkassar med tryck löser vi det med!
Som totalleverantör tillhandahåller vi även ett brett sortiment av skyddsutrustning och kemikaler, både till sanering och renhållning.

Kartonger

Kaizen Emballage tillverkar alla typer av kartonger i alla FEFCO konstruktioner. Vår styrka är att vi tillverkar emballage som är måttanpassade efter kundens behov i vår egen produktion, snabba leveranstider och kortare serier, även med tryck. Vi tillverkar kartonger i alla storlekar och kvantiteter och vi tillverkar också skräddarsydda stötdämpande inredningar i well för att skydda den förpackade produkten. Vår maskinpark består bland annat av Automatdigelstans, Digelstans, Isowa In-line maskin med tryck i 2 färger, Autobox, Rullsaxar, Skinnpack m.fl. Har du behov att få fram kartonger utifrån ditt speciella behov så designar vi den och skär ut ett prov så att du kan se och testa förpackningen innan vi startar produktion. Genom att använda det utskurna provet som underlag till produktion så säkerställer vi att du får exakt den förpackning som du beställt.

Värmebehandlingen innebär att träet upphettas till minst 56 ºC minst 30 minuter i kärnan av virket. Denna behandling dödar skadedjur, som kan finnas inuti virket. Värmebehandlingen utförs vanligen i samband med torkning av det sågade virket. Behandlingen kan också utföras i särskilda värmebehandlingsanläggningar.

Jordbruksverket certifikat

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.