Besök oss på EMPAK 2016

by

Vi ses på EMPAK 2016 på Kista mässan 5-6 oktober. Samla allt hos en leverantör – kom och besök oss, Kaizen Emballage AB och Interwell AB på EMPACK 2016. Vi finns på EMPAK 2016 i monter E 03. Vi kan hjälpa dig med skräddarsydda lösningar som underlättar din vardag eller hjälper dig i akuta situationer. Genom ett parterskap med våra kunder gör vi tillsammans en lösning som ökar lönsamheten, frigör lagerplatser och skapar tid till att fokusera på kärnverksamheten.

Vi erbjuder:

Producenter i samverkan med kompletta lösningar, stor bredd på olika material och med egen tillverkning
Kundanpassning med hög servicegrad, låg kapitalbindning och flexibilitet
Möjlighet till kompletta logistiklösningar – packning, lagring och distribution.
Egen konstruktionsavdelning
Unika förpackningar som är hårda på utsidan men mjuka på insidan – med samma material.
Vi finns i Skurup, Motala, Nyköping och Mariestad.

Ladda ned ditt kostnadsfria entrékort här!

Länk till EMPACK
Kort om Kaizen Emballage AB
Egen produktion

Kaizen Emballage tillverkar alla typer av kartonger i alla FEFCO konstruktioner. Vår styrka är att vi tillverkar emballage som är måttanpassade efter kundens behov i vår egen produktion, snabba leveranstider och kortare serier, även med tryck. Vi tillverkar kartonger i alla storlekar och kvantiteter och vi tillverkar också skräddarsydda stötdämpande inredningar i well för att skydda den förpackade produkten. Vår maskinpark består bland annat av Automatdigelstans, Digelstans, Isowa In-line maskin med tryck i 2 färger, Autobox, Rullsaxar, Skinnpack m.fl. Har du behov att få fram kartonger utifrån ditt speciella behov så designar vi dem och skär ut ett prov så att du kan se och testa förpackningarna innan vi startar produktion. Genom att använda det utskurna provet som underlag till produktion så säkerställer vi att du får exakt den förpackning som du beställt.
Material

Vi använder de flesta typer av Wellpapp från F-flute(0,7mm) till BC-flute(7mm), Plastwell (Plastwellens egenskaper är snarlika med wellpappens med den stora skillnaden att den är fukttålig och lämplig för utomhusförvaring. Tack vare plastwellens långa livstid och beständighet passar den utmärkt som returemballage. Materialet är tåligt mot utmattning strävar efter återgång till sin ursprungliga planhet. Plastwell är ett tvåskikts skivmaterial med mycket låg vikt. Plastwell är resistent mot de flesta alkalier, syror och oljor. Du kan även snabbt sterilisera materialet igen genom att använda upphettat vatten eller ånga.).

Härdad wellpapp (IW, Interwell är en patenterad produkt i miljövänlig hårdhärdad wellpapp, som kombinerar wellpappens fördelar vad gäller vikt, återvinning till 100 %, flexibilitet och pris med plywoodens egenskaper i form av styrka, staplingstålighet och bärighet. Det är med andra ord ett extremt starkt men ändå tunnt material med låg vikt),Trä, Skum samt Stötdämpande specialpåsar . (Stötdämpning levereras som påsar eller plana och tillverkade i förstärkt polyeten. De levereras plana och blåses upp före packning av produkt. Vi utvecklar dessa stötdämparprodukter som passar ditt specifika behov av stötdämpning och transportskydd.)
Kartonger med eget tryck

Vill du har tryck på dina kartonger så gör vi även detta från 1-färgs tryck till offset tryck.

PageLines