PageLines-logo-mindre.png

Stanstillverkning

Stanstillverkning

Vi utvecklar och konstruerar från den 1/1 2015, stansar då vi har anställt en konstruktör, Peter Nilsson. Peter har lång erfarenhet  av utveckling av stansar och lösningar för Emballage och Tryckeribranschen. Vi har samtidigt utökat vår maskinpark så vi har egen stanstillverkning i fabriken i Skurup.

Detta gör att vi kan ge Er lösningar och priser snabbare och Ni har även möjlighet att köpa stansar direkt av oss.

Om Kaizen Emballage

Kaizen Emballage tillverkar alla typer av kartonger i alla FEFCO konstruktioner. Vår styrka är att vi tillverkar emballage som är måttanpassade efter kundens behov i vår egen produktion. Vi har snabba leveranstider och tillverkar även kortare serier, även med tryck. Vi tillverkar kartonger i alla storlekar och kvantiteter och vi tillverkar också skräddarsydda stötdämpande inredningar i well för att skydda den förpackade produkten. Vår maskinpark består bland annat av Automatdigelstans, Digelstans, Isowa In-line maskin med tryck i 2 färger, Autobox, Rullsaxar, Skinnpack m.fl. Har du behov att få fram kartonger utifrån ditt speciella behov så designar vi den och skär ut ett prov så att du kan se och testa förpackningen innan vi startar produktion. Genom att använda det utskurna provet som underlag till produktion så säkerställer vi att du får exakt den förpackning som du beställt.

Material

Vi använder de flesta typer av Wellpapp från F-flute(0,7mm) till BC-flute(7mm), Plastwell (Plastwellens egenskaper är snarlika med wellpappens med den stora skillnaden att den är fukttålig och lämplig för utomhusförvaring. Tack vare plastwellens långa livstid och beständighet passar den utmärkt som returemballage. Materialet är tåligt mot utmattning strävar efter återgång till sin ursprungliga planhet. Härdad wellpapp (IW, Interwell är en patenterad produkt i miljövänlig hårdhärdad wellpapp. IW kombinerar wellpappens fördelar vad gäller vikt, återvinning till 100 %, flexibilitet och pris med plywoodens egenskaper i form av styrka, staplingstålighet och bärighet. Det är med andra ord ett extremt starkt men ändå tunnt material med låg vikt). Vi använder även Trä, Skum samt Stötdämpande specialpåsar . (Stötdämpning levereras som påsar eller plana och tillverkade i förstärkt polyeten. De levereras plana och blåses upp före packning av produkt. Vi utvecklar dessa stöt som passar ditt specifika behov av stötdämpning och transportskydd.)

Tryck på kartonger

Vill du har tryck på dina kartonger så gör vi även detta idag från 1-färgs tryck till offset tryck.

Sidor inom denna sidas kategori

Plastwell

Plastwell Plastwell är relativt nytt material

Hittar du inte det du söker?

Oavsett din fråga så är du mer än välkommen att kontakta oss.