PageLines-logo-mindre.png

Plastwell

Plastwell

Plastwell är relativt nytt material i vår produktion. Wellplastens egenskaper är snarlika med wellpappens med den stora skillnaden att den är fukttålig och lämplig för utomhusförvaring. Tack vare plastwellens långa livstid och beständighet passar den utmärkt som returemballage. Materialet är tåligt mot utmattning och strävar efter återgång till sin ursprungliga planhet.

Wellplast är ett tvåskikts skivmaterial med mycket låg vikt. Plastwell är resistent mot de flesta alkalier, syror och oljor. Du kan även snabbt sterilisera materialet igen genom att använda upphettat vatten eller ånga. Vi kan leverera plastwell i de flesta färger och valfritt flexo-tryck. Vi kan leverera plastwell i alla olika FEFCO-modeller och men även som stansat specialemballage.

Kaizen Emballage AB

Kaizen Emballage tillverkar alla typer av kartonger i alla FEFCO konstruktioner. Vår styrka är att vi tillverkar emballage som är måttanpassade efter kundens behov i vår egen produktion, snabba leveranstider och kortare serier, även med tryck. Vi tillverkar kartonger i alla storlekar och kvantiteter och vi tillverkar också skräddarsydda stötdämpande inredningar i well för att skydda den förpackade produkten. Vår maskinpark består bland annat av Automatdigelstans, Digelstans, Isowa In-line maskin med tryck i 2 färger, Autobox, Rullsaxar, Skinnpack m.fl. Har du behov att få fram kartonger utifrån ditt speciella behov så designar vi den och skär ut ett prov så att du kan se och testa förpackningen innan vi startar produktion. Genom att använda det utskurna provet som underlag till produktion så säkerställer vi att du får exakt den förpackning som du beställt.

Kontakta oss gärna för offert!

pLastwell, wellplast

Sidor inom denna sidas kategori

Plastwell

Plastwell Plastwell är relativt nytt material

Hittar du inte det du söker?

Oavsett din fråga så är du mer än välkommen att kontakta oss.