PageLines-logo-mindre.png

Wellproduktion

Wellproduktion

Well är ett lätt, flexibelt och prisvärt förpackningsmaterial. I takt med att starkare kvaliteter av well tas fram, kan materialet användas för alltmer krävande emballering, ensamt eller i kombination med trä eller plywood.

För att produkten ska komma hel till kund, krävs att den i sin förpackning fixeras och skyddas för stötar med dämpmaterial. Vi arbetar med i stort sett alla inredningsmaterial. Exempel på produkter i vår wellproduktion är kretskortsemballage, gavlar, hörnskydd och specialinredningar.

Hos oss finns kunskapen att utnyttja en komplett emballagelösning inte bara i wellproduktion utan även från påse, inrede, låda till ytterförpackning och eventuellt container i olika material. Vår målsättning är att förse våra kunder med en optimal förpackningslösning avseende såväl skydd som ekonomi.

Produktion

Vår styrka är att vi tillverkar alla typer av kartonger i alla FEFCO konstruktioner. Vi tillverkar emballage som är måttanpassade efter kundens behov i vår egen produktion med snabba leveranstider och kortare serier, även med tryck. Vi tillverkar kartonger i alla storlekar och kvantiteter och vi tillverkar också skräddarsydda stötdämpande inredningar i well för att skydda den förpackade produkten. Vår maskinpark består bland annat av Automatdigelstans, Digelstans, Isowa In-line maskin med tryck i 2 färger, Autobox, Rullsaxar, Skinnpack m.fl. Har du behov att få fram kartonger utifrån ditt speciella behov så designar vi dem och skär ut ett prov. Du kan sedan testa förpackningarna innan vi startar produktion. Genom att använda det utskurna provet som underlag till produktion så säkerställer vi att du får exakt den förpackning som du beställt.

Material

Vi använder de flesta typer av Wellpapp från F-flute(0,7mm) till BC-flute(7mm). Vi använder även Plastwell. (Plastwellens egenskaper är snarlika med wellpappens med den stora skillnaden att den är fukttålig och lämplig för utomhusförvaring. Tack vare plastwellens långa livstid och beständighet passar den utmärkt som returemballage. Materialet är tåligt mot utmattning strävar efter återgång till sin ursprungliga planhet. Härdad wellpapp (IW, Interwell är en patenterad produkt i miljövänlig hårdhärdad wellpapp, som kombinerar wellpappens fördelar vad gäller vikt, återvinning till 100 %, flexibilitet och pris med plywoodens egenskaper i form av styrka, staplingstålighet och bärighet. Det är med andra ord ett extremt starkt men ändå tunnt material med låg vikt), Trä, Skum samt Stötdämpande specialpåsar . (Stötdämpning levereras som påsar eller plana och tillverkade i förstärkt polyeten. De levereras plana och blåses upp före packning av produkt. Vi utvecklar dessa stötdämparprodukter som passar ditt specifika behov av stötdämpning och transportskydd.)

Kartonger med eget tryck

Vill du har tryck på dina kartonger så gör vi även detta från 1-färgs tryck till offset tryck.

Sidor inom denna sidas kategori

Hittar du inte det du söker?

Oavsett din fråga så är du mer än välkommen att kontakta oss.