PageLines-logo-mindre.png

Wellpappskola

Wellpapp, tryckerikartong, tryckeri kartongWellpappskola

Om du som kund känner att du vill ha en wellpappskola inom dessa områden så kommer vi gärna till dig för att genomföra en kundanpassad utbildning utifrån dina önskemål. Kaizen Emballage har en väldigt djup och bred kunskap om förpackningar och wellpapp.

Kartonger

Kaizen Emballage tillverkar alla typer av kartonger och slitslådor i alla FEFCO konstruktioner. Vår styrka är att vi tillverkar emballage som är måttanpassade efter kundens behov i vår egen produktion. Vi har snabba leveranstider och kortare serier, även med tryck. Vi tillverkar kartonger i alla storlekar och kvantiteter. Vi tillverkar också skräddarsydda stötdämpande inredningar i well för att skydda den förpackade produkten. Vår maskinpark består bland annat av Automatdigelstans, Digelstans, Isowa In-line maskin med tryck i 2 färger, Autobox, Rullsaxar, Skinnpack m.fl. Har du behov att få fram kartonger utifrån ditt speciella behov så designar vi dem och skär ut ett prov så att du kan se och testa förpackningarna innan vi startar produktion. Genom att använda det utskurna provet som underlag till produktion så säkerställer vi att du får exakt den förpackning som du beställt.

Material

Vi använder de flesta typer av Wellpapp från F-flute(0,7mm) till BC-flute(7mm), Plastwell. (Plastwellens egenskaper är snarlika med wellpappens med den stora skillnaden att den är fukttålig och lämplig för utomhusförvaring. Plastwell är ett tvåskikts skivmaterial med mycket låg vikt. Plastwell är resistent mot de flesta alkalier, syror och oljor. Härdad wellpapp (IW, Interwell är en patenterad produkt i miljövänlig hårdhärdad wellpapp, som kombinerar wellpappens fördelar vad gäller vikt, återvinning till 100 %, flexibilitet och pris med plywoodens egenskaper i form av styrka, staplingstålighet och bärighet. Det är med andra ord ett extremt starkt men ändå tunnt material med låg vikt), Trä, Skum samt Stötdämpande specialpåsar . (Stötdämpning levereras som påsar eller plana och tillverkade i förstärkt polyeten. De levereras plana och blåses upp före packning av produkt. Vi utvecklar dessa stötdämparprodukter som passar ditt specifika behov av stötdämpning och transportskydd.)

Sidor inom denna sidas kategori

Hittar du inte det du söker?

Oavsett din fråga så är du mer än välkommen att kontakta oss.