PageLines-logo-mindre.png

Standardkonstruktioner

 Standardkonstruktioner

Systemet med standardkonstruktioner har utarbetats av wellindustrins europeiska samarbertsorgan FEFCO. Alla beteckningar som används vid specifikationer och beställningar är internationellt gångbara, oberoende av olika nationella standards. En standardkonstruktion av en wellförpackning beskrivs med en fyrsiffrig kod. De två första anger vilken grundkonstruktion som används, de två sista anger version av grundkonstruktionen.

 

 

 

 

 

 Flyttlåda, standardkonstruktioner
01 Ark och enkelsidig wellpapp.
02 Slitslådor tillverkas i ett stycke och levereras plana. De ska som regel förslutas i både lock och botten. Hopfogning sker genom häftning, limning eller tejpning.
slitslådor
03 Teleskopförpackningar består av fler än ett stycke och har separat lock och/eller botten som skjuts över “huvudförpackningen”.
04 Vik-lådor och tråg är oftast tillverkade i ett stycke. Lås-flikar, handtag, inrede etc., kan vara som en del i konstruktionen.  stansad-lada
05 Kartonger som görs i flera delar som glider i varandra och bildar ett komplett emballage. I denna kategori ingår även kragar och “sleeves”.
06 Emballage som består av lösa gavlar samt ett bigat ark. Dessa sammanfogas oftast genom att häfta eller limma.
 
07 Kartonger som är limmade och fälls ut och är därefter färdiga att använda.
09 Wellpapp ark.
Banner 7
Sidor inom denna sidas kategori

Kartonger

Kartonger Kaizen Emballage tillverkar alla typer

Hittar du inte det du söker?

Oavsett din fråga så är du mer än välkommen att kontakta oss.