Förpackningar och kartonger producerade på Kaizen

Förpackningar och kartonger producerade i Kaizen In-line maskin.

by

Vår produktion i Isowa In-line maskinen producerar kartonger och förpackningar för fullt. Vi kan tillverka de flesta konstruktioner av kartonger och förpackningar och med tryck, upp till 2-färger. Vi tillverkar emballage i alla storlekar, konstruktioner och antal. Ni kan även se några filmer på YouTube när ni klickar på någon av de här länkarna, Kaizen Emballage In-line 1 , Kaizen Emballage In-line 2 och Kaizen Emballage In-line 3. Kontakta gärna oss för förslag på konstruktion och tryck till ditt behov av emballage.

Kartonger med eget tryck

Vill ni ha kartonger med eget tryck så tar vi fram detta till er.

Kartonger och förpackningar

Kaizen Emballage tillverkar alla typer av kartonger i alla FEFCO konstruktioner. Vår styrka är att vi tillverkar emballage som är måttanpassade efter kundens behov i vår egen produktion. Vi har snabba leveranstider och kortare serier, även med tryck. Vi tillverkar kartonger i alla storlekar och kvantiteter och vi tillverkar också skräddarsydda stötdämpande inredningar i well för att skydda den förpackade produkten. Vår maskinpark består bland annat av Automatdigelstans, Digelstans, Isowa In-line maskin med tryck i 2 färger, Autobox, Rullsaxar, Skinnpack m.fl. Har du behov att få fram kartonger utifrån ditt speciella behov så designar vi dem och skär ut ett prov så att du kan se och testa förpackningarna innan vi startar produktion. Genom att använda det utskurna provet som underlag till produktion så säkerställer vi att du får exakt den förpackning som du beställt.

Material

Vi använder de flesta typer av Wellpapp från F-flute(0,7mm) till BC-flute(7mm), Plastwell (Plastwellens egenskaper är snarlika med wellpappens med den stora skillnaden att den är fukttålig och lämplig för utomhusförvaring. Plastwell är ett tvåskikts skivmaterial med mycket låg vikt. Plastwell är resistent mot de flesta alkalier, syror och oljor. Du kan även snabbt sterilisera materialet igen genom att använda upphettat vatten eller ånga.) Härdad wellpapp (IW, Interwell är en patenterad produkt i miljövänlig hårdhärdad wellpapp, som kombinerar wellpappens fördelar vad gäller vikt, återvinning till 100 %, flexibilitet och pris med plywoodens egenskaper i form av styrka, staplingstålighet och bärighet. Det är med andra ord ett extremt starkt men ändå tunnt material med låg vikt), Trä, Skum samt Stötdämpande specialpåsar . (Stötdämpning levereras som påsar eller plana och tillverkade i förstärkt polyeten. De levereras plana och blåses upp före packning av produkt. Vi utvecklar dessa stötdämparprodukter som passar ditt specifika behov av stötdämpning och transportskydd.)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

PageLines