Vi flyttar till nya lokaler,Nya lokaler, flytt till Svedala

Vi flyttar till nya lokaler

by

Vi flyttar till nya lokaler

Svedala lager
Nya lagret i Svedala

Vi kommer under slutet av november flytta till större och mer ändamålsenliga lokaler i Svedala. Vi kommer under en övergångsperiod att finnas både på vår gamla adress i Skurup och vår nya i Svedala. Vi räknar med att ha genomfört flytten fullt ut till den 8/12-2017.

Lokalerna är anpassade efter vår verksamhet med trevliga kontor och stora ytor för vår produktion och en effektiv logistik och lagerhållning. Vi gör det nu möjligt att fortsätta utveckla vår verksamhet och får goda möjligheter att expandera.

Vi får också en betydligt bättre arbetsmiljö och det är inget tvivel om att motivationen och arbetsglädjen kommer att stiga i framtiden.

Telefon, fax och mail kommer att vara samma, det är endast adressen som ändras.

Vår nya adress i Svedala är:

Kaizen Emballage AB

Ågatan 37

233 31 Svedala

 

Är ni i närheten så kom gärna förbi på en kopp kaffe!

 

Kaizen Emballage tillverkar alla typer av kartonger i alla FEFCO konstruktioner. Vår styrka är att vi tillverkar emballage som är måttanpassade efter kundens behov i vår egen produktion, snabba leveranstider och kortare serier, även med tryck. Vi tillverkar kartonger i alla storlekar och kvantiteter och vi tillverkar också skräddarsydda stötdämpande inredningar i well för att skydda den förpackade produkten. Vår maskinpark består bland annat av Automatdigelstans, Digelstans, Isowa In-line maskin med tryck i 2 färger, Autobox, Rullsaxar, Skinnpack m.fl. Har du behov att få fram kartonger utifrån ditt speciella behov så designar vi dem. Vi skär ut ett prov så att du kan se och testa förpackningarna innan vi startar produktion. Genom att använda det utskurna provet som underlag till produktion så säkerställer vi att du får exakt den förpackning som du beställt.

Material

Vi använder de flesta typer av Wellpapp från F-flute(0,7mm) till BC-flute(7mm), Plastwell (Plastwellens egenskaper är snarlika med wellpappens med den stora skillnaden att den är fukttålig och lämplig för utomhusförvaring.

Kartonger med eget tryck

Vill du har tryck på dina kartonger så gör vi även detta från 1-färgs tryck till offset tryck.

PageLines